full screen background image

Vi talar nästan inte om det...

Jag vet knappt var jag ska börja...😧
Denna julledighet har varit stunder av att leta, gräva, försöka förstå och upptäcka. Och jag blir så frustrerad när jag inte ser eller uppfattar allt som jag vill få tag på! Jag har inget behov av filmer och serier för att kunna roa mig. 
ALLT jag längtar efter är att få del av det Guds Ande vill leverera till sitt folk i denna tid. Jag vill kunna lyssna, ta in och omsätta det.
Våra ögon och öron är viktiga kanaler in i våra liv. Det är bl.a. de som hjälper till att bygga upp eller riva ner det Gudsrike vi har inom oss. Våra hjärtan och tankar behöver ett beskydd i denna tid, och det kan vi inte ta lätt på. 
 
Antikrist ande är i full verksamhet - och det kommer att tillta under 2018. Om vi inte är beredda och förstår tidens olika tecken, kommer vi att ha svårt att navigera framöver. 
 
Jag ber Gud om en desperat hunger mitt ibland oss som kristna, och en noggranhet att inte bli bedragen i denna tid. Att vi ska kunna läsa och förstå Guds Ord på ett klarare sätt, för Gud själv har lovat att uppenbarelsen kring Ordet ska öka i den yttersta tiden - om vi läser...
Finns vi då där för att få tag på det, eller är vi fortfarane i stadiet av att göra som vi alltid har gjort och levt? Kan vi tänka oss att göra de förändringar som behövs?
 
Detta skriver jag till er 
med tanke på dem som försöker leda er vilse.
Vad er beträffar, så förblir i er den smörjelse 
som ni har tagit emot av honom, 
och ni behöver inte någon som undervisar er, 
utan vad hans smörjelse lär er om allting 
är sanning och inte lögn.
Förbli i honom som den har lärt er.
1 Joh.2:26-27
 
Det finns något som vi alla kan få del av. Det är smörjelsen från Gud själv, den helige Andes vägledning, som är unik och tillgänglig för var och en av oss. Då kan vi inte slå oss till ro och tro att andra är våra guider i livet, för i detta avsnitt skrev Johannes just specifikt om Antikrist och antikrister...
Daniel skriver:
 
Dem som har kränkt förbundet 
skall han med smickrande ord locka till avfall,
men de av foket som känner sin Gud
skall stå fasta och hålla ut. 
De förståndiga bland folket ska ge många insikt...
Daniel 11:32-33
 
Det är som om vi kristna som tror på detta har tappat målföret. 
 
William Booth sa på sin tid på 1800-talet, om framtiden och dess faror:
 
"Religion utan den Helige Ande,
kristenhet utan Kristus, 
förlåtelse utan ånger,
frälsning utan pånyttfödelse
politik utan Gud
och himmel utan helvete."
 
Vi har ett och annat att stå upp för och försvara.
 
/Eleonora Lahti

Veckans bloggare:
Eleonora Lahti

 
 
Marie Lönngren Sonesson
 
Marie Lönngren Sonesson
Tidigare inlägg från

Stefan Jernsand: Sångens tid har kommit

by Radio Tio | aug 05, 2014

Blommorna visar sig på marken, sångens tid har kommit, och turturduvans röst hörs åter i vårt land. / Höga Visan 2:12

En skön sommardag

Anne min fru kom med andan i halsen och ropade till mig och Evelina, vår yngsta dotter att vi skulle komma direkt och titta på något hon hittat i vår trädgård. En fågel hade fastnat i jordgubbsnätets snara i en av våra pallkrageodlingar. Vi rusade dit och böjde oss ner och lade en hand över fågeln och bad att Herren skulle hjälpa oss att befria den.

Anne min fru kom med andan i halsen och ropade till mig och Evelina, vår yngsta dotter att vi skulle komma direkt och titta på något hon hittat i vår trädgård. En fågel hade fastnat i jordgubbsnätets snara i en av våra pallkrageodlingar. Vi rusade dit och böjde oss ner och lade en hand över fågeln och bad att Herren skulle hjälpa oss att befria den.

Det såg riktigt illa ut, fågeln hade trasslat in sig rejält.

Anne hämtade en sax och vi kunde nu börja klippa i de små trådarna som höll fågeln i dess fångenskap. Fågeln flaxade under tiden med sina vingar vilket gjorde att den blevtrött. Under hela vår befrielseinsats så var fågeln ändå helt tyst.

När vi klippte den sista tråden så händer följande:

Fågeln blir helt fri och flyger iväg samtidigt som den börjar sjunga. Vilken glädje att få se fågeln komma ut sin frihet. Att få höra den sjunga sin vackra sång rörde verkligen våra hjärtan. Det påminde oss då om sången -

Snaran har gått sönder och fågeln den är fri.

Herren gav oss den dagen en hel predikan.

Vi upplevde att sångens tid har kommit och turturduvans röst hörs åter i vårt land.

Vi önskar att få vara med och befria människor som fienden snärjt in i sina snaror. De behöver din och min hjälp att bli befriade från sin fångenskap.

Jag skulle vilja uppmuntra dig som är en sångare och musiker.Din smorda sång och musik kommer att göra skillnad i människors liv. Du kommer att få vara med och befria, hela och upprätta människor i vårt land.Du kommer att få vara med och förändra klimatet i Sverige!

Vi ber om att en ny frimodighet och kreativitet kommer över varje sångare och musiker.
Vi ber att du smörjer våra huvuden med olja så vår bägare flödar över idag.
Vi ber att vi skall få förmedla en ny ton från himmelen.
Vi ber om att vi skall ledas av Din ande och tändas av Din eld.
Vi vill känna Din andedräkt.
Vi vill höra Din röst.
Vi vill alltid vara nära Dig.

Din smorda sång och musik kommer att göra skillnad i människors liv. Du kommer att få vara med och befria, hela och upprätta människor i vårt land.Du kommer att få vara med och förändra klimatet i Sverige!om att en ny frimodighet och kreativitet kommer över varje sångare och musiker.Vi ber att du smörjer våra huvuden med olja så vår bägare flödar över idag.Vi ber att vi skall få förmedla en ny ton från himmelen.Vi ber om att vi skall ledas av Din ande och tändas av Din eld.Vi vill känna Din andedräkt.Vi vill höra Din röst.Vi vill alltid vara nära Dig.

Tack för en ny tid i vårt land!

Leave a comment