full screen background image

ÅRETS JUL(KL)APP FRÅN RADIO 10!

APP | 23 dec, 2016
Lagom till jul så har vi den stora glädjen att introducera Radio 10 som APPAR till iPhone och Android-telefoner! Så nu tar vi radiolyssnandet till en helt ny nivå, där du kan lyssna på Radio 10 var du än befinner dig.

Lagom till jul så har vi den stora glädjen att introducera Radio 10 som APPAR till iPhone och Android-telefoner! Så nu tar vi radiolyssnandet till en helt ny nivå, där du kan lyssna på Radio 10 var du än befinner dig: Ute på promenad, eller på löpturen, när du kör bil eller är ute på resa. Också lätt att introducera din favoritradiokanal för dina vänner genom att dela ditt lyssnande via Facebook och Twitter. 
Det är separata appar för varje kanal, så ifall du vill ladda ner appen för Worship så ska du söka i App Store/Google Play på "Radio10 W", samt på "Radio10 C" om du vill ha Classic-appen. Appen för iPhone går även att ladda ner på iPad om du söker på appar för iPhone. 
Just på iPhone-versionerna så finns det möjlighet att sätta insomningstimer, larmklocka och lite andra roliga finesser. Så ladda ner appen omgående och tipsa så många du kan, så att vi kan nå närmare målet för Radio 10:s vision: "att skölja landet med lovsång"!

Jeg hører hver dag på Radio10. Det er en fantastisk kanal til oppbyggelse og vokster.
Så godt med all lovsangen og de gode bloggene.
Jeg har anbefalt denne kanalen til flere av mine norske venner :-)

Jag spelar musik för mina mjölkkor. Jag upplever att de mjölkar bättre med andlig musik :)!

"Det är fredag kväll. Barnprogrammet tog precis slut, jag och maken blev sittandes kvar vid middagsbordet, satte på radio10 Classic... En heldagsfrid sveper in i köket. Andäktigt sitter vi och lyssnar. Ljusen på bordet brinner och kaffet tog lite extra tid att dricka upp. Vi blundar, tittar på varandra, tystnaden är inte tråkig. Så börjar vi sjunga med i de välkända kära sångerna och psalmerna och vi är inte ensamma i köket längre."

Kära Ni på Radio 10! Tusen TACK för en underbar kanal med underbar musik. Jag tycker oerhört mycket om den. Be blessed!

Hej och tack för en fantastisk kanal! Jag lyssnar på radio10 så fort jag kommer till mitt kontor och det är en välsignelse.

Thanks for R10! I am convinced, that it must be a great blessing for all listeners. I like it very much, because you can grow in faith by listening. As far as concerning adoration songs, it is the most powerful one, I found in internet radio. God bless you!